Google Chrome Incognito Mode Shortcut

Căutați în (modul incognito) privat

Dacă nu doriți ca Google Chrome să salveze o înregistrare a ceea ce le vizitați și descărcare, puteți naviga pe web în modul incognito.

Deschideți o fereastră incognito

O fereastră incognito arată diferit de la o fereastră obișnuit. În partea de sus a unei ferestre incognito este gri sau albastru, în funcție de computer sau dispozitiv.

Pentru a afla cum de a deschide o fereastră incognito, pentru a alege aparatul de mai jos.

Computer

  1. În colțul din dreapta sus a ferestrei browserului intrați în meniul Chrome Chrome menu .
  2. Selectați New fereastră incognito.

Asemenea, puteți apăsa Ctrl + Shift + N (Windows, Linux, iar Chrome OS) și ⌘-Shift-N (Mac).

Aflați mai multe despre Incognito și mijloace de oaspeți

Atât Modul incognito și modul de oaspeți sunt moduri de navigare temporare, dar există unele diferențe de bază între ele.

    • Modul incognito: Nu lăsa istoricul de navigare și cookie-uri pe calculatorul dumneavoastră, dar puteți vedea în continuare istoricul existent, marcaje, parole, date de completare automată, precum și alte setări Chrome.
  • Mod de oaspeți: Un utilizator în modul de oaspeți nu lasă nicio istoricul de navigare sau cookie-urile de pe calculator.În plus, ei nu pot vedea sau modifica proprietarului calculatorului profilul Chrome.

Important: Nici modul incognito, nici modul de oaspeți te face invizibil pe web. Site-uri pe care le vizitați, angajatorul, sau furnizorul de servicii poate vedea în continuare activitatea dvs. de navigare.

Lansarea Chrome direct în modul incognito cu o comandă rapidă personalizată

Pentru a adăuga o opțiune de linie de comandă pentru Chrome, vom avea nevoie pentru a utiliza o scurtătură. Cei mai mulți utilizatori probabil au deja o comandă rapidă Chrome pe desktop sau bara de activități Windows. În exemplul nostru, suntem folosind o scurtătură Chrome de pe desktop.

Google Chrome Incognito Mode Shortcut

http://cdn3.tekrevue.com/wp-content/uploads/2014/07/chrome-incognito-mode-shortcut-1.jpg

Faceți clic dreapta pe comanda rapidă Chrome, selectați Properties, și asigurați-vă că sunteți în fila Shortcut.

http://cdn2.tekrevue.com/wp-content/uploads/2014/07/chrome-incognito-mode-shortcut-2.jpg

Google Chrome Incognito Mode Shortcut

În Windows, utilizatorii pot adăuga instrucțiuni corespunzătoare de linie de comandă pentru calea de țintă o cerere de a stabili anumiți parametri și opțiuni de lansare. Pentru a lansa Chrome în modul incognito, instrucțiunea linia de comandă este, cum era de așteptat, “-incognito”. Avem nevoie pentru a adăuga acest la sfârșitul calea de țintă comenzi rapide Chrome, în afara ghilimele. Puteți să-l introduceți singur sau, dacă aveți 32-bit Chrome instalat în locația implicită, pur și simplu copiați și inserați următorul text în careul Target, suprascrierea ce e acolo:

“C: \ Program Files (x86) \ Google \ Chrome \ Application \ chrome.exe” -incognito

http://cdn3.tekrevue.com/wp-content/uploads/2014/07/chrome-incognito-mode-shortcut-3.jpg

Apăsați OK pentru a salva modificarea și a închide fereastra Properties comanda rapidă de. Veți dori acum să redenumiți comanda rapidă (de exemplu, “Chrome – Incognito”), astfel încât să puteți distinge între Chrome “standard” și noile comenzi rapide modul incognito. Unii utilizatori pot, de asemenea, prefera pentru a schimba pictograma de comenzi rapide pentru a ajuta vizual diferența între cele două (aici e un link către o pictogramă frumos mod Incognito).

În cazul în care, din anumite motive, doriti sa opriti oferind acces facil la modul incognito Chrome, pur și simplu ștergeți comanda rapidă pe care tocmai ați creat-o. Chrome va continua să ruleze afectată de schimbarea.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s