Exchange Remote PS error

Issue

C:\Program Files\Tivoli\tsm\TDPExchange>tdpexcc.exe delete back Ca24_MailboxDB_003 copy

IBM Spectrum Protect for Mail:
Data Protection for Microsoft Exchange Server
Version 8, Release 1, Level 0.0
(C) Copyright IBM Corporation 1998, 2016. All rights reserved.

[veguardian-ca24] Connecting to remote server veguardian-ca24 failed with the following error message : A specified logon session does not exist. It m
ay already have been terminated. For more information, see the about_Remote_Troubleshooting Help topic.Cannot validate argument on parameter ‘Session’
. The argument is null. Provide a valid value for the argument, and then try running the command again.[veguardian-ca24.exch13.local] Connecting to re
mote server veguardian-ca24.exch13.local failed with the following error message : WinRM cannot process the request. The following error with errorcod
e 0x8009030e occurred while using Kerberos authentication: A specified logon session does not exist. It may already have been terminated.
Possible causes are:
-The user name or password specified are invalid.
-Kerberos is used when no authentication method and no user name are specified.
-Kerberos accepts domain user names, but not local user names.
-The Service Principal Name (SPN) for the remote computer name and port does not exist.
-The client and remote computers are in different domains and there is no trust between the two domains.
After checking for the above issues, try the following:
-Check the Event Viewer for events related to authentication.
-Change the authentication method; add the destination computer to the WinRM TrustedHosts configuration setting or use HTTPS transport.
Note that computers in the TrustedHosts list might not be authenticated.
-For more information about WinRM configuration, run the following command: winrm help config. For more information, see the about_Remote_Troublesh
ooting Help topic.Cannot validate argument on parameter ‘Session’. The argument is null. Provide a valid value for the argument, and then try running
the command again.

Issue: You are logged on as local Administrator

Fix: Log on as domain administrator

https://social.technet.microsoft.com/Forums/exchange/en-US/df361274-b15d-421a-b71d-6064872b80bc/exchange-2013-command-shell-not-loading?forum=exchangesvradmin

 

 

Advertisements
This entry was posted in develop and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s